Personuppgifter

Busfabriken AB, org.nr. SE 556801-2321, Rundan 1, 302 53 Halmstad, telefon: 035-101580, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du som kund lämnar till Busfabriken. Genom att boka ett kalas på Busfabriken och ge oss din e-postadress och telefonnummer godkänner du att vi sparar dina personuppgifter. Vår behandling av dina personuppgifter grundas på det avtalsförhållande som uppstår när du blir en kund hos oss. Som kund godkänner du även att uppgifter om köp som sker via Busfabriken´s webbplats sparas och behandlas. Dina uppgifter sparar vi och använder så att vi kan ge dig den service du förväntar dig t.ex. information kring kalasbokningar m.m. och i övrigt ge dig en god service. Vi sparar även dina uppgifter för att ge dig erbjudanden. Vill du inte ha erbjudanden från Busfabriken är det lätt att i utskicket avregistrera sig från detta. Busfabriken behandlar personuppgifter säkert och i enlighet med dataskyddslag.

Busfabriken sparar all information ni lämnat vid bokning av kalaset i max 30 dagar efter kalaset blivit genomfört.

Överföring av personuppgifter

Personuppgifter kan komma att lämnas ut till myndigheter i enlighet med vad som föreskrivs i lag, till eventuella samarbetspartners som levererar stödtjänster till Busfabriken, såsom IT-tjänster, på det sätt och i den omfattning som krävs för att Busfabriken ska kunna fullfölja sina åtaganden gentemot dig som kund samt i marknadsföringssyfte. Uppgifterna lagras inte längre tid än två (2) år efter det att kundförhållandet upphört. Om bokföringslagen kräver det kan uppgifter komma att sparas upp till sju (7) år. Du har enligt GDPR möjlighet att utan kostnad en gång per kalenderår få information om vår behandling av dina uppgifter. Du kan när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter, radering av uppgifterna eller förflyttning (dataportabilitet). Du meddelar oss detta per e-post och begär rättning, radering eller förflyttning. Du har också rätt att motsätta dig att dina uppgifter används för direktmarknadsföring.

Har du frågor rörande dina personuppgifter mailar du till kontakt@busfabriken.se