Om Busfabriken

Busfabriken är Sveriges bästa leklandskedja, framröstad av barnsemester besökare 6 år i rad. Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 4-6 nya lekland årligen, målet är vi har runt 25-30 lekland tills år 2026.  När Busfabriken startade 2006 ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek, rörelse, motions och glädje. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första hand.

Grundarna till Busfabriken har växt upp i en familj som skapat en mötesplats för familjer och vänner, genom deras långa erfarna tid i nöjesbranschen sen 1928. Det har dom varmt om hjärtat att glädja barn och att kunna se varje dag hur glada barnen blir av att springa, leka, klättra och busa hos oss.

När man idag läser undersökningar förstår vi att även forskare ser massor av fördelar med barn i rörelse, vilket gör oss stolta över att kunna tillföra denna glädje, motion och rörelse. Barn behöver helt enkelt röra på sig, och det gör de på Busfabriken! Genom bus och äventyr blir det riktigt kul.

Bra att veta

 • Antal Lekland:

  Sverige 7 st (Linköping, Halmstad, Helsingborg, Norrköping, Malmö, Karlskrona, Uppsala)

  Norge 4 st (Sarpsborg, Skien, Oslo, Vestby)

  Danmark 2 st (Kokkedal, Ballerup)

 • Grundare: Tony Andreasson, Jimmy Andreasson och Linda Andreasson

 • Start år:

  2006 öppnades vårt första lekland i Linköping, kort därefter i Halmstad.

 • Huvudkontor: Halmstad

  Org nr: 556801-2321 Busfabriken AB

Leverantörsinfo

Information för Busfabriken leverantörer och affärspartners.

Busfabriken har årslånga avtal med alla våra leverantörer av utrustning, mat, godis och förbrukningsvaror. Vi använder etablerade mediabyråer för alla inköp av annonser och reklam. Allt köps in centralt av huvudkontoret. Vill du komma i kontakt med oss och erbjuda någon marknadstjänst eller marknadssamarbete så ber vi dig maila kontakt@busfabriken.se. Är ditt förslag intressant så kommer vi höra av oss. Hör du inget så finns inget intresse just nu

Presskontakt

Önskar du som journalist att komma i kontakt med oss angående pressfrågor eller behöver du pressmaterial, vänligen maila oss på Linda@busfabriken.se

Etablering

Vi söker lägen/lokaler i hela Norden och Tyskland. I första hand vill vi komma i kontakt med fastighetsägare, kommuner eller andra aktörer som kan erbjuda lokaler på minst 4000 kvm. Busfabriken arbetar inte med franchise och alla enheter ägs och drivs av företaget.

Har du frågor om nyetableringar så ber vi dig kontakta Jimmy Andreasson, Jimmy@busfabriken.se

Öppet köp och bytesrätt

Ångrat dig? Vi erbjuder både öppet köp och bytesrätt i 7 dagar. Du får pengarna tillbaka om du ångrar ditt köp och varan är oanvänd. Ta med kvitto. Gäller produkter som presentkort, 5/10-kort och årskort köpta på Busfabriken. Gäller ej godis.