Öppettider & priser
Boka kalas
Meny
Stäng
Family Activity Centre

Välkommen till Funplays!

Funplays är ett aktivitetscenter för alla åldrar. Hos oss kan hela familjen ha kul hela dagen! Besök någon av våra många platser i Sverige, Norge eller Danmark.

Så fungerar ditt Come Back Ticket

När du har skaffat din biljett har du möjlighet att köpa till din Come Back Ticket samma dag, inom den period som passar dig bäst. Med denna biljett har du obegränsad tillgång till skoj och lek under den valda perioden - det är oändligt mycket skoj! Vad kan vara mer FUNTASTISK än det?

Har du frågor eller vill ha ytterligare information, finns våra Funplays-Heroes alltid här för att hjälpa dig! 💜

Vi ser fram emot att välkomna er om och om igen! ✨

Upptäck vår app

Vår app har äntligen lanserats! Ladda ner den idag för att köpa biljetter och få lojalitetsförmåner och unika erbjudanden. Det enklaste och mest sömlösa sättet att besöka ditt favoritaktivitetscenter!

Mindre tid att komma in betyder mer tid för skoj! Hitta information om våra öppettider och priser, köp biljetter, se aktiva biljetter och din beställningshistorik och få unika erbjudanden som endast är tillgängliga via appen, såsom våra populära come back tickets.

Upptäck vår app

Fira din födelsedag på Funplays! 25% rabatt i mars och april alla vardagar!

Boka din oförglömliga fest på Funplays så tar vi hand om det från början till slut.

Varje paket inkluderar inträde, en värd som välkomnar dig vid ankomst, ditt eget temarum i 55 minuter, digitala inbjudningar och en present till födelsedagsbarnet.

BOKA DITT FEST

Njut av vår läckra mat och dryck!

På Funplays ska ingen behöva springa omkring med kurrande mage.

I våra restauranger kan du köpa varma och kalla rätter, fika, snacks, kylda drycker och naturligtvis kaffe efter humör, från vår samarbetspartner Espresso House. Så slå dig ner, slappna av och njut av mat, dryck och Funplays fria wifi.

Vi ber vänligen våra gäster att inte ta med egen mat och dryck. Tack för er förståelse!

Funplays Heroes till er tjänst!

Hos oss på Funplays jobbar ett stort gäng glada, snälla och hjälpsamma personer. Vi kallar dem våra Funplays Heroes. De är klädda i lila tröjor och är alltid redo att svara på frågor, ge en uppmuntrande klapp på axeln och en hjälpande hand om det behövs.

Psst! Är du vuxen och behöver en stunds avkoppling mitt i äventyret, kom till restaurangen och ta en funtastic kopp kaffe från Espresso House. Det är du värd.

Vill du själv bli en Funplays Hero? Kolla in vår karriärsida genom att klicka på knappen nedan.

JOBB OCH KARRIÄRER

Besök oss i Sverige, Norge och Danmark.

© Funplays, 2024. All Rights Reserved.

Om FunplaysIntegritetspolicyVillkorPress